Puppy Informatie

 

 

***

 

 

 

 

Heeft u interesse voor een van deze Valle Suave Parson Russell Terrier Pup

                                          Of Valle Suave Dwergteckelruwhaar Pup

Klik dan op contact opnemen om te mailen of geef mij even een belletje!

 

Helaas ben ik genoodzaakt om geen reserveringen meer aan te nemen

of er moet aanbetaling zijn Helaas zeggen mensen gewoon op laatste moment af of maken een afspraak en komen gewoon niet

 

 ***

Kim mag ook moedertje spelen
Al ben ik zelf nooit moeder geworden, ik speelde heel graag met de pupjes.

***

Aangezien ik veel om mijn honden geef en ook om de pups die ik fok, vraag ik de puppykopers het liefst het hemd van het lijf, hierdoor probeer te bereiken dat de pups een goed thuis krijgen en te voorkomen dat de puppykopers een verkeerde keuze maken.

Mijn werkwijze:

De belangstellenden voor de pups die zich bij mij aanmelden ,worden bij verdere interesse, vanaf dat de pups 4 weken oud zijn, uitgenodigd om kennis te komen maken met mij en de oudere honden en de pups .Komen we goed overeen dan zal ik met uw voorkeuren en levenssituatie zoveel mogelijk rekening houden.Ik behoudt het recht voor eerst zelf een keuze uit het nest te maken, als dat nodig is om mijn hobby en passie voort te kunnen zetten. Wanneer de chipper van?Sint Hubertus een afspraak heeft gemaakt en de pups door de dierenarts gezond zijn verklaard, worden met de pupkopers defenitieve afspraken gemaakt.


Voordat u een Parson Russell Terrier wilt kopen, moet u zich het volgende afvragen:

Waarom wil ik een Parson Russell Terrier kopen?
Heeft u er goed over nagedacht waarom u een Parson Russell Terrier wilt aanschaffen? Heeft u zich verdiept in de algemene karaktereigenschappen die bij het ras horen? Wij hopen dat uw redenen verder gaan dan: 'het zijn zulke schatjes!'. Bedenkt u zich ook dat als u een gezin heeft, deze beslissing door het hele gezin moet worden gesteund!

Heb ik genoeg tijd voor een pup en kan ik het aan de hond levenslang te verzorgen?
Realiseert u zich dat een Parson Russell Terrier vrij oud kan worden en dat u dus zolang voor de hond zult moeten zorgen. De opvoeding van een pup vergt meer tijd dan u denkt. U zult ze moeten voeden en ze zindelijk moeten maken. Als u iedere dag lang van huis bent, zult u hierover langer doen.

Zijn mijn kinderen verantwoordelijk genoeg om met een hond om te gaan?
Parson Russell Terriers zijn dol op kinderen en kunnen zeer goed overweg met wel opgevoede kinderen. Als kinderen de hond in zijn ogen prikken, aan de staart trekken of hem op een andere manier plagen, zal de hond zichzelf verdedigen tegen deze oneerlijke behandeling. De hond kan grommend reageren of zelfs een 'knauw' uitdelen. Dit kan niet direct worden bestempeld als agressief gedrag. De hond geeft alleen maar aan: 'dit vind ik niet leuk!'. Kinderen en honden kunt u nooit zonder toezicht alleen in dezelfde ruimte laten.

Begrijpt u het temperament van de Parson Russell Terrier?
De Parson Russell Terrier is gefokt voor de jacht op vossen en ongedierte en zijn nog steeds echte jagers. U kunt op deze website veel terugvinden over het ras. U kunt ook verder zoeken op internet en boeken lezen!

Als u zichzelf de bovenstaande vragen heeft gesteld, informatie heeft opgezocht over het ras en nog steeds geinteresseerd bent in het kopen van een pup, neem dan contact met mij op!